top of page

Parkeren

OP DE FIETS

Woont u (in de buurt van) Groningen? Dan adviseren we u om op de fiets te komen. U parkeert uw fiets veilig in één van de gratis fietsenstallingen in het centrum. Kijk hier voor meer informatie.

MET DE AUTO 

Komt u met de auto, houdt dan rekening met de wegwerkzaamheden rondom Groningen. Tijdens de bloemenjaarmarkt zet QBuzz extra veel bussen in die u op en neer kunnen brengen vanaf een van de P+R's.

 

Komt u vanuit de richting van Duitsland dan kunt u de borden ‘P-Route Bloemenjaarmarkt’ volgen. U wordt binnendoor verwezen naar P3 Euroborg en ter plekke naar de dichtstbijzijnde parkeerplek geleid door een team van verkeersregelaars. We hebben gezorgd voor extra businzet om u snel en makkelijk naar het centrum te brengen. 

 

Een retourticket kost € 6,- voor 5 personen. De tickets zijn te koop bij de parkeerautomaat op het P+R-terrein of bij 1 van de verkopers van QBuzz die op het P+R-terrein aanwezig zijn. (Alleen pinbetaling mogelijk) 

 

PARKEERGARAGES

We raden u aan om niet met de auto naar de binnenstad te komen maar gebruik te maken van de P-Route of een P+R. Mocht u toch liever in een van de parkeergarages in de binnenstad parkeren, kijk dan op gemeente.groningen.nl/parkeergarages

 

OPENBAAR VERVOER

Kijk voor de actuele dienstregeling op www.qbuzz.nl/gd.

 

Vanaf het Hoofdstation is de Bloemenjaarmarkt ook lopend te bereiken. Ga hiervoor vanaf het station de brug over bij het Groninger Museum en loop in tien minuten via de Ubbo Emmiusstraat en de Folkingestraat rechtdoor naar de Vismarkt.

 

TOURINGCARCHAUFFEURS

Ook dit jaar verzoeken we u gebruik te maken van de volgende locatie voor het brengen en halen van uw gasten. 

 

Uit + instappen gasten 

Stadschouwburg 

Turfsingel 86

9711 VX Groningen

 

Nadat de gasten zijn uitgestapt begeleiden we u naar de volgende bus parkeerplaats 

 

Parkeren bus 

Kardinge P+R 

Kardingerplein 1

9735 AA Groningen

GRONINGEN BEREIKBAAR

Kijk voor de actuele werkzaamheden en omleidingen op www.groningenbereikbaar.nl

Wat bezoekers over de bloemenjaarmarkt zeggen 

“Zo fijn dat ik op 1 dag alle bloemen voor mijn tuin kan kopen voor zo'n mooie prijs. En nog gezellig ook.”

bottom of page