Route

PARKEREN op een P+R terrein
doet u op één van de 5 P+R-terreinen rondom de stad Groningen. Volg hiervoor de speciale borden met ‘P-Route Bloemenjaarmarkt’. Met een bus wordt u snel naar de binnenstad van Groningen gebracht. Een retourticket kost € 6,- voor 5 personen. De tickets zijn te koop bij de parkeerautomaat op het P+R-terrein of bij 1 van de verkopers van OV-bureau die op het P+R-terrein aanwezig zijn. 

 

PARKEERGARAGES

zijn er in overvloed in en rond de binnenstad. Volg hiervoor de algemene borden ‘P-Route’. Verschillende parkeergarages bevinden zich rond de Bloemenjaarmarkt. Meer informatie over parkeren in en rondom Groningen vindt u op gemeente.groningen.nl/parkeergarages. Tijdens de Bloemenjaarmarkt gelden de reguliere tarieven.

 

OPENBAAR VERVOER

Met Q-link blauw en paars (lijnen 3, 4, en 5) reist u vanaf Hoofdstation Groningen perron J vaak en snel naar de Grote Markt. Meer informatie over de bus kunt u vinden op www.qbuzz.nl/gd.

 

Vanaf het Hoofdstation is de Bloemenjaarmarkt ook lopend te bereiken. Ga hiervoor vanaf het station de brug over bij het Groninger Museum en loop in tien minuten via de Ubbo Emmiusstraat en de Folkingestraat rechtdoor naar de Vismarkt.

 

MET DE FIETS

komt u gemakkelijk in het centrum. We adviseren u uw fiets in één van de gratis fietsenstallingen te plaatsen. Kijk hier voor meer informatie.

 

parkeerbedrijf-banner-400x66-bloemetjesm

Wat bezoekers over de bloemenjaarmarkt zeggen 

Bezoekster bloemenjaarmarkt - 32 jaar

“Zo fijn dat ik op 1 dag alle bloemen voor mijn tuin kan kopen voor zo'n mooie prijs. En nog gezellig ook.”